Intalnire de Afaceri - Dialog Limba Romana Gratuit Online - Invata Scrierea, Pronuntia, Citirea Singur Rapid Cu / Fara Profesor

Andreea: Buna ziua, domnule Gabriel. Cum va simtiti astazi?

Gabriel: Bine, multumesc, ai pregatit documentele pentru intalnirea de azi?

Andreea: Da, avem dosar pentru fiecare dintre clientii nostri.

Gabriel: La ce ora ajung?

Andreea: Trebuie sa vina, m-au sunat acum doua minute, uitati-i. Buna ziua doamna, domnule! Ei sunt Maria Constatinescu si Cristian Maior, clientii nostri.

Gabriel: Incantat!

Maria: Placerea e de partea noastra, putem incepe?

Andreea:Sigur, va servesc cu o cafea?

Maria: Da, va rog. Noi suntem reperezentanti a doua dintre cele mai mari companii de pe piata, Coca- Cola si Lidl si avem nevoie de serviciile dvs. de cercetare de piata, pentru un sondaj referitor la un nou produs pe care vrem sa-l lansam. Vrem sa stim ce impact va avea asupra posibililor consumatori, de aceea v-am contactat.

Gabriel: Dvs. stiti ca noi suntem una dintre cele mai serioase firme de cercetare de piata, asa ca suntem la dispozitia dvs.

Cristian: Sondajul pentru noul produs cere conditii speciale de desfasurare. Ma explic imediat: rezultatul sondajului trebuie sa fie gata intr-o saptamana, e nevoie de 10.000 de persoane intervievate, barbati si femei, cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, din mediul urban. Credeti ca puteti sa realizati acest proiect?

Gabriel: Sigur, angajatii nostri lucreaza in ture: de la 8 dimineata la 12 dupa-amiaza, de la doua dupa-amiaza la 8 seara si de la opt la 12 noaptea, asa ca putem acoperi toate intervalele orare. Toti vor lucra la acest proiect, avem resurse umane suficiente pentru e termina la timp.

Maria: In regula, din cate vad sunteti dispusi sa colaborati cu noi.

Cristian: Mai e si partea financiara, noi avem un buget de 5.000 euro , cum vi se pare?

Gabriel: Destul de convenabil, tu ce zici Andreea?

Andreea: Si mie mi se pare rezonabil.

Cristian: Atunci facem contractul, de luni puteti incepe sondajul. Vorbim la telefon pentru a pune la punct detalii suplimentare.

Gabriel: Sigur, a fost o placere sa va cunosc, la revedere.

Maria: La revedere, domnule Gabriel.

Cristian: La revedere!
Mai nouă Mai veche
Participați la conversație (0)
Trimiteți un comentariu
comment url